JuhaSalden Asiaa Aviapoliksen alueelta

Hölmöjen valta

Olen joskus maininnut, että Elina Lepomäki olisi Suomen Margaret Tatcher. Tatcher ei myöskään ollut tyhmä, vaan kovan luokan oikeistolainen aivan kuten manttelinperijänsä Elina Lepomäki, joka uskalsi irrota puolueensa linjasta samomalla ettei Sotessa tai maakuntauudistuksessa ole mitään järkeä. Tämä onkin täysin totta. Tämä ei tee Elina Lepomäestä vasemmistolaista, vaan pikemminkin aivoillaan ajattelevan porvarin.

Kykypuolue kokoomuksessa ja entisessä maalaisten puolueessa Keskustassa, joka urbanisoitumisen lisäksi on alkanut ohittamaan kokoomusta oikealta on näitä vähemmän välkkyjä edustajia sitten ollut riitämin. Puhumattakaan kokoomusta komppaavasta työväenpuolueesta vailla sosialismia, perussuomalaisista. Toni Halme tai Teuvo Hakkarainen ovat loistavia esimerkkejä siitä, miten tyhmät äänestäjät ovat saattaneet valtaan itseään tyhmemmän miehen, koska tämä uskalsi sanoa suorat sanat. Tämä ilmaisu sanoa suorat sanat tarkoittaa käytännössä yleensä negatiivisia, usein rasistisia ilmauksia ihmisistä joiden ihonväri on tumma. Tämä hölmöjen valta on saanut aikaan sen, että kaikenlainen suhmurointi on sitten päässyt valloilleen.

Anne Berner on saanut aikaan monta sekasotkua ja toisaalta hyötynt itse. Taksiliikenteen vapautuksen todellisia seurauksia pääsemme vasta näkemään heinäkuun jälkeen. Lastensairaalaan liittyy kuvioita, joiden rinnalla aikanaan valtakunnanoikeuteen joutunut Kauko Juhantalo on kuoropoika, mikäli häntä vertaa Anne Berneriin. 

Hölmöjen valtaa edustaa myös uskonnon opettaja Laura Huhtasaari. Hän aikoo pelastaa kristittyjen Jumalan vääräuskoisten muslimien Allahilta ja siinä sivussa Suomen. Mikäli muistelin raamattua oikein, niin se oli Jumala joka pelasti syntisiä ihmisä ja varmasti myös Laura Huhtasaaren. Myös Huhtasaaren aikoma totuuskomissio on hiukan kyseenalainen. Tosin tässä on myös hyvääkin. Koiviston konklaavin kaikki asiakirjat tulisi saattaa julkisiksi. Myös kaikki 1990 - luvun laimaan liittyvät asiakirjat ja antaa armoa vielä heille, ketkä kokivat vääryttä 1990 - luvun laman aikana.  

Samalla voisi antaa Lindorffille ja Intrum Justialle liiketoimintakiellon.  Lindorffin edeltäjä Contant Oy on saanut liiketoimintakiellon nimenomaan velallisen vahingoksi aiheutuneesta toiminnasta sekä koronkiskonnasta  Lindorff jatkaa tätä samaa vain uudella nimella. Tätä ei hölmöjen vallan aikakaudella vaan voida toteuttaa.

Hölmöjen valtaa edustaa myös Timo Soini. Kun Sotea suunniteltiin, niin kirjoitti Timo Soini Apu-lehteen fillarikommunisteista pilkkaluontoisesti, jolla hän tarkoitti varsinaisten kommunisten lisäksi myös vihreitä ja vasemmistoliittolaisia. Tämän hänen nimeämiin fillarikommunisteihin takertuminen aiheutti sen, että hänen oman sairaanhoitopiirinsä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitoipiiri HUS  tuli maksumieheksi ja taas vastaavasti esim. Juha Rehulan sairaanhoitopiiri Päijät-Häme voittajiksi.

Onneksi Elina Lepomäki uskalsi sanoa, ettei Sotessa tai maakuntauudistuksessa ole mitään järkeä. Hän ei edusta hölmöjen valtaa, vaikka kaikesta en voi hänen kanssaan olla samaa mieltä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Erinomainen analyysi! Lepomäki on viisas nainen ja nämä muut mainitut henkilöt ovat sitten vähemmän fiksuja. Sote ja maakunta uudistus himmeli varsinkin on järjenvastainen tahansiirto että tuhlailu automaatti. Kepu pilasi tämän maan asiat omilla valtapyrkimyksillään.

Toimituksen poiminnat