JuhaSalden Asiaa Aviapoliksen alueelta

Juntan valta

Uutisotsikoissa on ollut otsikoissa erityisesti maahanmuuttajataustaisten miesten tekemien seksuaalirikokset. Rikollisia tulee toki rangaista ja mikäli ulkomaalaistaustainen henkilö on vaaraksi kantaväestölle niin hänet toki tulee karkoittaa. Samalla on kuitenkin jäänyt taustalle pääministeri Juha Sipilän oma lestadiolainen herätysliike ja sen sisällä tapahtuneet alaikäisiin tyttöihin kohdistuneet seksuaalirikokset, joita on tapahunut niin kauan, kun on ollut lestadiolaisia.

 

Tällä uutisoinnilla on tarkoitus nostaa kansalaisten huomiota vähän toisaalle ja se on helppoa koska uhka kohdistuu ulkoapäin. Tekijänä on ulkomaalainen ja omat konnat, etenkin ne valkokauluskonnat voivat mellastaa vapaasti vailla huomiota tai sen sen tiedon uutisarvo on vähäinen

Mika Lintilän järjestämät kaupat valtion omistamasta Raskoneesta taas oli toimintaa, jossa toisina aikakausina olisi voinut joutua tuomiolle, mutta ei juuri nyt.  Toimintatapa on tuttua lähinnä korruptuneissa maissa, joiden joukkoon myös Suomi on liittynyt.

Vuoden alusta tuli voimaan myös laki, joka rajoittaa ajokortin käyttöoikeutta henkilötodistuksena. Vähäinen juttu, joka tulisi huomioida hivenen tarkemmin. Lähestyvät vaalit ja kuinka monta köyhää voikaan jäädä vailla mahdollisuutta käyttää ääntään vaaliuurinilla kun ajokortti ei kelpaakaan henkilötodistuksena. 

Henkilötodistuksen ja passin kulut, mutta passikuvaa voi hakea toimeentulotukena Kelasta. Kelan omat kotisivut eivät mainosta tätä, vaan kaikenlaista näennäistietoa. Tämä Kelan tarjoama tieto on jo valmiiksi tuttua niille, jotka joutuvat Kelan kanssa asioimaan. Ei liene yllätys, että tämäkin valiton laitos on keskustapuolueen juntan johdossa.

Sisäpiirin kaupat, kansan polkeminen ja puhumattakaan Sotesta ja ministeri Saarikosta, jonka ulostulo terveydenhuollon maksujen hinnoista tekevät hallituksesta juntan, josta itselleni lähin esimerkki Argentiina ja pääministeri Juha Sipilä näyttelee Augusto Pinochetin roolia sillä erotuksella, että vähän väärällä tapaa ajattelevia ei surmata vankiloissa.  Kiduttamalla tapahtuvat kuolemat tulevat tapahtumaan terveydenhuollon laiminlyönnillä.

Juntta pitää kaikin mahdollisin keinoin pysyäkseen vallankahvassa. Äänioikeuden kaventaminen on myös osa juntan toimintaa. Siinä henkilötodistus "uudistuksessa" on pohjimiltaan kyse.  On perusteltua kutsua tätä Suomen historian huonointa hallitusta juntaksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat